Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Βίσση σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη, μίλησε για τον πρώτο της έρωτα, τον Αντώνη, αλλά και για τη σχέση της με την κόρη της, Σοφία. Η Αννα Βίσση είπε πως για ένα διάστημα ήταν παράνομος ο δεσμός της με τον Νίκο Καρβέλα καθώς και οι δύο βρίσκονταν σε διαφορετικές σχέσεις. Μάλιστα το πρώτο τραγούδι που έγραψε για εκείνη ο Νίκος Καρβέλας ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας», προφητικό θα έλεγε κανείς, για την αρχή της σχέσης τους.

Διαβάστε ακόμη: Αννα Βίσση: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή

«Κρύβαμε την αγάπη μας με τον Καρβέλα. Ήταν λίγο παράνομος ο δεσμός. Εγώ είχα έναν δεσμό τότε, δεν ήμουν πολύ ερωτευμένη, οπότε με έκλεψε. Κι εγώ από τη σχέση του που τελείωνε. Περάσαμε μια παράνομη φάση. Δεν κρατιόταν αυτός ο σίφουνας. Μωρά κι οι δύο, μου έκανε πρόταση γάμου από το γυαλί του απέναντι αυτοκινήτου. Τώρα πια έχουμε άλλες απόψεις για τους γάμους. Δεν παντρεύτηκα επειδή έμεινα έγκυος» διηγείται.

Όπως είπε, από την πλευρά της δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ ο Νίκος Καρβέλας της είχε πει πως για εκείνον ήταν. Τους γνώρισε ο Αχιλλέας Θεοφίλου όταν την έστειλε στο σπίτι του Νίκου Καρβέλα για να της γράψει μουσική. «Του είπε “Ποια είναι αυτή η Βίσση η Κύπρια; Να μου στείλεις διάσημη. Είναι τουλάχιστον όμορφη;”. Κι έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση που δεν τελείωσε ποτέ, ευτυχώς» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στον χωρισμό τους και στη σχέση τους που παραμένει καλή, είπε: «Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Εύκολα είπαμε ότι πρέπει να χωρίσουμε, δύσκολα χωρίσαμε. Κλάψαμε πολύ, στεναχωρηθήκαμε πολύ, φοβηθήκαμε πολύ».

Η Αννα Βίσση μίλησε και για την κόρη της, Σοφία: «Η Σοφία είναι βιβλίο στη ζωή μου. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια. Ίσως την εκνεύριζα χωρίς να το καταλαβαίνω. Σαν μαμά διάσημη την ενοχλούσε, με ήθελε μόνο μαμά της. Όταν πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα, τη θαυμάζω πάρα πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA