Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει γνωστό πως η Disney ετοιμάζει μια ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2022

Διαβάστε ακόμη: Τι κάνουν τα κορίτσια του GNTM μετά το παιχνίδι

Ο Uche Ugada θα ενσαρκώσει στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας τον Γιάννη, τον οποίο θα υποδυθεί και άλλος ένας ηθοποιός. Στην ταινία με τίτλο «Greek Freak», όμως, θα δούμε κι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο. Αυτό της Μαριάννας Παινέση, την οποία μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

Η Μαριάννα Παινέση θα έχει το δικό της ρόλο στην ταινία (υποδύεται μια μάνατζερ), η οποία θα πραγματεύεται το μαγικό ταξίδι του Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια, μέχρι την κορυφή του NBA. To νεαρό μοντέλο, μάλιστα, μίλησε για τη συμμετοχή της στα γυρίσματα της ταινίας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha. 

«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA