Μενού
  • Α-
  • Α+

Κόντρα ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Τάσο Ξιαρχό ξέσπασε με αφορμή ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε παραλία της Αττικής. Η παρουσιάστρια και influencer αντέδρασε έντονα στα social media με αφορμή ένα «κορονοπάρτι» και «φωτογράφισε» τον χορευτή ο οποίος της απάντησε πως εργαζόταν. 

Το κορονοπάρτι έγινε στον Λαιμό Βουλιαγμένης την περασμένη Παρασκευή και η παραλία την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την Μαίρη Συνατσάκη, θύμιζε... χωματερή. «Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» ανέφερε στα Instagram Stories η Μαίρη Συνατσάκη «φωτογραφίζοντας» τον Τάσο Ξιαρχό.

Μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη συνομίλησε με διοργανωτή του «κορονοπάρτι» λέγοντάς του πως δεν μάζεψαν τα σκουπίδια. «Τα σκουπίδια θα μαζευτούν κανονικά. Δυστυχώς, λόγω έντονης κούρασης δεν πραγματοποιήθηκε η αποκομιδή τους χθες το βράδυ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε ο διοργανωτής σύμφωνα με τον ALPHA. Οι δικαιολογίες προκάλεσαν την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη η οποία σημείωσε: «Λόγω έντονης κούρασης; Αλήθεια τώρα; Λόγω έντονης κούρασης είναι δικαιολογία μαθητών δημοτικού. Ας φέρνατε ανθρώπους να τα μαζέψουν». «Η γνώμη σας μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι. Ευχαριστούμε πολύ! Η αποκατάσταση θα γίνει πάραυτα. Καλή συνέχεια!», είπε ο διοργανωτής. 

Ο Τάσος Ξιαρχό μαθαίνοντας τι συμβαίνει θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Κάποιοι λένε ότι δεν μάζεψα τα σκουπίδια μου από το πάρτι. Παιδιά πήγα στο πάρτι να παρτάρω, δεν ήταν δικό μου. Δούλευα, με πληρώσαν να είμαι εκεί. Αυτοί που έκαναν το πάρτι θα βάλουν κάποιον να μαζέψει. Εγώ θα ήθελα να πω σε όλα αυτά που λέγονται, σαν ένας απλός χορευτής που πήγα εκεί και ανέβασα κάποια Stories για ένα πάρτι που δεν είναι δικό μου απλά χόρευα εκεί, μη περιμένετε ποτέ από τον διοργανωτή να μαζέψει τα σκουπίδια. Η παραλία είναι καθαρή, ήταν επικίνδυνο το βράδυ να καθαριστεί. Πήγαν το μεσημέρι και το καθάρισαν. Όταν πάτε σε έναν χώρο να παρτάρετε, μη περιμένετε τον καθαριστή να τα μαζέψει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει να μαζεύει». 

Μιλώντας στον ALPHA είπε πως «με κάλεσαν στο πάρτι για να παραβρεθώ και να χορέψω και ανέβασα κάποια stories και την επόμενη μέρα απλά οι άνθρωποι πήγαν να μαζέψουν τα σκουπίδια αργότερα από το πρωί, δηλαδή πήγαν το μεσημέρι και βρήκαν πάτημα... ξέρω 'γω... η Μαίρη Συνατσάκη και έκανε δηλώσεις ότι γέμισε μια παραλία σκουπίδια ότι γίνονται παράνομα πάρτι... μπλα, μπλα, μπλα και τα σχετικά...». Ο χορευτής είπε πως δεν ήξερε πόσα άτομα ήταν στο πάρτι, αλλά υπολογίζει πως στο σημείο βρέθηκαν περίπου 1.500 άτομα. «Η αστυνομία εκεί πέρα ήταν, δεν ήρθε να σταματήσει κάτι. Από πάνω μας ήταν. Έπαιρνε τις πινακίδες, έκοψε κλήσεις, μάζεψε λεφτά και έφυγε. Δεν κατέβηκε στο πάρτι επειδή είχε αρκετά βράχια και απλά πήρε απ' όλα τα αμάξια τις πινακίδες». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA