Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναφέρουν ότι ο Δάνης Κατρανίδης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, διαψεύδει ο δημοφιλής ηθοποιός. Μιλώντας με συνεργάτη της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Δάνης Κατρανίδης ρίχνει τους τόνους και αποκαλύπτει τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε αφαίρεση κήλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ σημείωσε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σας στέλνω την αγάπη μου» - Τι είπε για την υγεία του μέσα από το νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός περνάει δύσκολες ώρες καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί.

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA