Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Met Gala επέστρεψε ύστερα από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και από το κόκκινο χαλί του λαμπερού event δεν έλειψαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης ήταν «In America: A Lexicon of Fashion», από το οποίο εμπνεύστηκαν οι καλεσμένοι του Met Gala. Οι εμφανίσεις της Κιμ Καρντάσιαν, της Τζένιφερ Λόπεζ, της Κένταλ Τζένερ, της Λούρδης Λεόν σχολιάστηκαν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καθώς κάποιες ήταν εκκεντρικές και άλλες αποκαλυπτικές. Ασχολίαστες όμως δεν έμειναν και οι εμφανίσεις των Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές και Κάρα Ντελεβίν που επέλεξαν να στείλουν κοινωνικά μηνύματα με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Διαβάστε ακόμη: Met Gala: «Πάρτι» στα social media με τις εκκεντρικές εμφανίσεις

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Brother Vellies, το οποίο παρέπεμπε σε νυφικό. Στο πίσω μέρος έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα «Φορολογήστε τους πλούσιους». Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση που έκανε η πολιτικός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε: «Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε για τα παιδιά μας, για την υγεία μας και να αναλάβουμε δράση για την κλιματική αλλαγή. Φορολογήστε τους πλούσιους. Και πριν αρχίσετε να κρίνετε, είναι καθήκον μας να υποστηρίζουμε την θέση μας σε ένα τόσο μεγάλο event σαν το Met Gala».

https://www.instagram.com/p/CTybzXHAHYh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κάρα Ντελεβίν επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala με ένα λευκό σύνολο του οίκου Dior, γράφοντας το δικό της μήνυμα κατά της πατριαρχίας. «Πατήστε την πατριαρχία», έγραφε με κόκκινα γράμματα στο μπροστινό μέρος της μπλούζας της.

https://www.instagram.com/p/CTzIODcgrvN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA