Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ράνια Τζίμα εξομολογήθηκε ότι εξαιτίας του άγχους έχασε την ακοή της από το ένα αυτί. «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες που δεν άκουγα καθόλου ο οποίος μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA

Διαβάστε ακόμη: Ράνια Τζίμα για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Του είπα να χωρίσουμε όταν έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στην εκπομπή που ο σύντροφός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΣΥΡΙΖΑ. «Η περίοδος που ο Γαβριήλ ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν ήταν “υγιεινός περίπατος” για τη σχέση μας, αλλά σε πάει το συναίσθημα σε αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενη στη σχέση με την κόρη της, την Ελένη, η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως κοιμάται ακόμα μαζί τους αν και είναι 5 ετών. «Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της. Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω και άλλο παιδί», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη»

«Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη είχε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, δυστυχώς δεν έχω αδέλφια και γι αυτό σκέφτομαι και το δεύτερο παιδάκι», είπε η Ράνια Τζίμα. 

«Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ», συμπλήρωσε. 

Σχετικά με ποιο περιστατικό την έχει επηρεάσει, η Ράνια Τζίμα απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Αποκάλυψε ότι ένιωθε άσχημα και δεν ήθελε να δείξει την πιο εύθραυστη πλευρά της. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει δει ποτέ τον εαυτό της σε δελτίο και συνήθως βλέπει μόνο τα λάθη της για να μπορεί να βελτιώνεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA