Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη εβδομάδα της εκπομπής «Κάτι Ξαναψήνεται» του ΣΚΑΪ είναι αφιερωμένη στους παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από την περσινή σεζόν του Survivor. Έτσι, στο δεύτερο επεισόδιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος την ξενάγησε στον χώρο του.

Διαβάστε ακόμη: Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στα ριάλιτι μαγειρικής «φωνάζουν» ότι χορτάσαμε

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά, που πήραμε μια γεύση από τον προσωπικό χώρο του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων. Ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε από την παραλία του Άγιου Δομίνικου στο Survivor, ζει σε ένα σπίτι βγαλμένο από ταινία εποχής.

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι του, τα έχει αγοράσει σε παζάρια από όλο τον κόσμο. Από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο διακοσμητικό, όλα τους κρύβουν ξεχωριστές μνήμες από τα παιδικά του χρόνια.

«Στη σύγχρονη εποχή είναι όλα πεζά. Δεν υπάρχει η αίσθηση της ποίησης και της μεταφοράς. Έχει χαθεί ο ρομαντισμός», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος κλήθηκε να ετοιμάσει ένα σπέσιαλ δείπνο για τους καλεσμένους του. Φυσικά, με τη βοήθεια του Τσελεμεντέ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA