Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή δείχνει ανανεωμένη και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο Notes Live στη Λεμεσό της Κύπρου κι όπως όλα δείχνουν ο φετινός χειμώνας θα τη βρει στη Μεγαλόνησο. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Βέβαια, η παρουσία της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο δεν περνάει απαρατήρητη. Ούτε φυσικά και τα όσα κάνει πάνω στην πίστα. Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της, λοιπόν, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, οι κάμερες την έπιασαν σε ένα αθώο φλερτ με τον γνωστό Κύπριο αρχιτέκτονα, Βαλεντίνο Ιωάννου.

Ο Κύπριος αρχιτέκτονας βρισκόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, με τη Βανδή να τον πλησιάζει, να τον ρωτάει το όνομά του και στη συνέχεια να του τραγουδά το κομμάτι «Κατάλληλες προϋποθέσεις».

Ε, δεν ήθελε και πολύ. Αμέσως τα κυπριακά μέσα «πιάστηκαν» από αυτό το «παιχνίδι» της Δέσποινας και το μετέφρασαν σε «φλερτ». Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το θέμα αυτή τη στιγμή είναι «καυτό» στην Κύπρο, με κανάλια, αλλά και ιστοσελίδες να καταπιάνονται μαζί του.

Μάλιστα, ακόμη και ο ίδιος ο Βαλεντίνος Ιωάννου κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης, λέγοντας πως κολακεύτηκε αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησε κάτι περισσότερο μεταξύ τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA