Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νίκη Σερέτη, η γυναίκα που έγινε γνωστή ως τηλεοπτική «Δεβόρα» πλάι στο Γιάννη Μπέζο, στη τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι εγώ», πρωταγωνιστεί και πάλι σε σειρά μετά την απουσία της. Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά «Το αύριο μας ανήκει» μετά από 12 χρόνια απουσίας, η Νίκη Σερέτη μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το ρόλο της, τους νέους στόχους της, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

«Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίηση μου ως ηθοποιό. Δεν θέλω να τυποποιούμαι ως ηθοποιός. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως «Δεβόρα» στο «Εκείνες κι εγώ», είπε μεταξύ άλλων για να εκφράσει την δική της άποψη για τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή της. 

«Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα. Θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα». Σε άλλο σημείο η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «φοβόμουν να κάνω παιδί γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ.»

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ τη βιολογική μου μητέρα και δεν ήμουν ποτέ σίγουρη εάν ήθελα να την αναζητήσω, αλλά μέσα μου όλα αυτά είναι τακτοποιημένα. Στο σχολείο ήμουν μοναχική, αδύνατη, αδιάφορη, με γυαλάκια. Καθόμουν στο τελευταίο θρανίο. Bulling τότε ονομάζαμε διάφορα πράγματα που τρυπούσαν την ψυχούλα μου και τα έπαιρνα μέσα μου», συμπλήρωσε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA