Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εδώ στη Νέα Υόρκη, τα έχω πλέον όλα», δηλώνει με αποφασιστικότητα η Ιρίνα Σάικ στη νέα της συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HIGHStyle. «Τα περισσότερα μοντέλα είναι συνήθως πολύ πιο αδύνατα από μένα. Έχουν πιο λεπτά άκρα και πιο στεγνό κορμί. Εγώ έχω στήθος, οπίσθια, γενικότερα καμπύλες», διαβάζουμε σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξης της Ρωσίδας καλλονής.

Διαβάστε ακόμη: Η Ιρίνα Σάικ ποζάρει γυμνή για τα μάτια σας μόνο

Η Ιρίνα Σάικ όντως τα έχει όλα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. Με ένα λογαριασμό στο Instagram που ξεπερνάει τους 16 εκατομμύρια followers, αλλά και δουλειές που θα ζήλευε κάθε μοντέλο στον χώρο της, σίγουρα θα νιώθει περήφανη για όσα έχει καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CT5ycV2lxGP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός, όμως, από την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε η Ιρίνα Σάικ στον δημοσιογράφο Άλεξ Φρανκ, πόζαρε και εξαιρετικά στον φακό της Γερμανίδας φωτογράφου Χέτζι Σιν. Η γνωστή για τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις, Σιν, έβγαλε έναν άκρως σέξι εαυτό στην Ιρίνα.

Την βλέπουμε να ποζάρει με ελάχιστα ρούχα, να παίζει με τον φακό, ενώ μία από τις φωτογραφίες της, στην οποία η Ιρίνα Σάικ έχει το δεξί χέρι της μέσα στο εσώρουχό της, έγινε και το εξώφυλλο του περιοδικού. Παράλληλα, ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου συγκέντρωσε περισσότερα από 234.000 likes και εκατοντάδες σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CT43RxorMMp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTxBZgBL0Ic/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA