Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αμερικανίδα ράπερ, Νίκι Μίναζ, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media όταν υποστήριξε με ανάρτησή της ότι ένας συγγενής της παρουσίασε παρενέργειες μετά από τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια η ράπερ επέστρεψε με νέες αναρτήσεις στις οποίες έγραψε ότι:«Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε και νομίζω ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ναι, θα πάω. Θα ντυθώ στα ροζ σαν την ταινία “Η εκδίκηση της ξανθιάς (Legally Blonde)” και θα κάνω ερωτήσεις εξ ονόματος του συγγενή μου».https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1438249396571807744?ref_src=twsrc^tfw

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου μιλώντας στη συνέχεια στο περιοδικό PEOPLE ανέφερε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την τραγουδίστρια. «Όπως έχουμε κάνει και με άλλους, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την Νίκι Μινάζ και έναν από τους γιατρούς μας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου», είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος.

Σημειώνεται ότι η ράπερ δεν παραβρέθηκε στο Met Gala γιατί έπρεπε να έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA