Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και εξήγησε πώς χειρίστηκε το θέμα μετά τη δημοσιότητα που πήρε. «Έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία και θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία, που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει αυτό, είτε αφορά εμένα, είτε κάποιον άγνωστο, εγώ θα παλεύω για αυτό το κίνημα», δήλωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και πρόσθεσε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν αυτή που στάθηκε σαν βράχος δίπλα της. «Η Κάτια είχε αντιληφθεί τα πάντα και όταν δόθηκε η ευκαιρία, μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει».

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη: Καρφώνει την Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη - «Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης»

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια και πώς την αντιμετώπισε, η Λένα Δροσάκη δήλωσε: «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα κι ανέβασα πυρετό. Το έζησα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά όμως, προσπαθούσα να είμαι λειτουργική, γιατί έχω και το παιδί. Προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ, να προστατεύσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβαζα τι έλεγαν».

«Έπειτα, ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι γίνεται, τι θα έρθει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει. Ένιωσα όμως, μια ανακούφιση για το που θα πάει -αν θα πάει- η υπόθεση. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε, συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο, η εξέλιξη των πραγμάτων μου αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια, να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον».

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: «Εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του… Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδορς γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA