Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Σερβετάλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τον ρόλο του ως Αγιος Νεκτάριος στην πολυσυζητημένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», τη στροφή του στον Θεό, αποκάλυψε τον λόγο που δεν γυρίζει πια ερωτικές σκηνές, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ. Αναφερόμενος στο πώς προσέγγισε τον ρόλο του Αγιου Νεκτάριου, ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε: «Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Εσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους».

Διαβάστε ακόμη: Ο Άνθρωπος του Θεού: Ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άρης Σερβετάλης, τα θαύματα και η κατάρα στην ομάδα της Σεβίλλης

Ο Αρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη, αποκαλύπτοντας ότι σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο καθώς και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο: «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια». Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν κάνει πλέον ερωτικές σκηνές, ενώ ανέφερε ότι δεν θα έπαιζε τον ρόλο ενός δολοφόνου αν δεν είχε τη διαδρομή της μεταστροφής. «Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα. Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ, είπε: «Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση». Τέλος, ο Αρης Σερβετάλης αναφέρθηκε και στις κακές κριτικές, τονίζοντας: «Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει. Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA