Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απάντησή του στη Μαίρη Συνατσάκη έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, λέγοντας ότι θα παρτάρει ό,τι κι αν γίνει. «Με τη Μαίρη Συνατσάκη δεν κατάλαβα τι έγινε… Έχω να πω ότι, πέρα από τη Μαίρη, εγώ θα παρτάρω σε όλη μου τη ζωή είτε έχει κορονοϊό είτε έχει από το διάστημα ιό! Θα πηγαίνω και θα παρτάρω ό,τι κι αν λένε οι άλλοι», είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα που τον εντόπισε σε χθεσινοβραδινή του έξοδο. «Όχι απλά η Μαίρη με ακολουθούσε στο Instagram, αλλά έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Είναι άλλα μονοπάτια», ανέφερε ακόμη για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Τάσος Ξιαρχό.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε μαζί με την Κόνι Μεταξά, με την οποία ήταν ντουέτο στο J2US, στη Eurovision, είπε ότι μάλλον είναι απίθανο αφού, όπως υποστήριξε ο Τάσος Ξιαρχό, «για την Eurovision έχω μάθει ότι γενικά η ΕΡΤ δεν μας θέλει μαζί με την Κόνι οπότε μάλλον δεν θα μας δείτε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA