Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς επέλεξε για τον γάμο της η 30χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος Λούσι Γουάτσον με τον 32χρονο αγαπημένο της, ηθοποιό και μοντέλο, Τζέιμς Ντάνμορ στις 12 Σεπτεμβρίου. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε μέσω Instagram η ίδια, ποστάροντας μία φωτογραφία από τη «μεγάλη ημέρα» γράφοντας «12.09.21». Η νύφη επέλεξε ένα ολόλευκο ρομαντικό νυφικό με πολλά βολάν από τον οίκο Milla Nova, ενώ ο γαμπρός ήταν κομψός με σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.https://www.instagram.com/p/CT9EHM3sB-H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λούσι και ο Τζέιμς γνωρίστηκαν το 2015 στα γυρίσματα της σειράς «Made in Chelsea» και από τότε είναι αχώριστοι. Τον Σεπτέμβριο του 2020 αρραβωνιάστηκαν στο νησί που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους, την Κεφαλονιά.

https://www.instagram.com/p/CT6z7b4sDMk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρόταση γάμου στη Λούσι Γουάτσον

Το περασμένο καλοκαίρι η Λούσι Γουάτσον και ο Τζέιμς Ντάνμορ βρέθηκαν στην Κεφαλονιά για διακοπές και εκεί οργάνωσε την πρόταση γάμου ο καλός της. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, ο 32χρονος της έκανε έκπληξη. Είχε οργανώσει να φτάσει στα χέρια τους μια επιστολή, δήθεν, από το ξενοδοχείο όπου έμεναν, μέσω της οποίας το κατάλυμα προσκαλούσε το ζευγάρι σε ένα boat trip. Με το σκάφος το ζευγάρι επισκέφθηκε απόμακρες παραλίες και μικρά ακατοίκητα νησιά και ενώ έβγαζαν φωτογραφίες εκείνος γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA