Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM. Η Ξένια Μοτσκαλίδου ήταν το plus size μοντέλο που ξεχώρισε, παίρνοντας συχνά αποθεωτικές κριτικές για τις φωτογραφίσεις της από τους κριτές του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: Η φωτογραφία της από την Πορτογαλία που μαγνήτισε το Instagram

Μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του GNTM, ωστόσο έγινε αρκετά γνωστή, αύξησε κατά πολύ τους followers της στο Instagram και πλέον είναι περιζήτητη στην αγορά. Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, βέβαια, η Ξένια Μοτσκαλίδου συστήθηκε εκ νέου στο κοινό. Την είδαμε αρκετά διαφορετική από την κοπέλα, που γνωρίσαμε μέσα από το σόου του Star.

https://www.instagram.com/p/CBtNXofjOP0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ξένια έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει αλλάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, ενώ πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα είπε πως «Δεν μπαίνω στα κουτιά κοριτσιού ή αγοριού.

Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο και απροσδιόριστο και στην ουσία το έκανα σαν επιλογή για να μην βάζω λόγια που άκουγα από τους άλλους. Θέλω να νιώθω ελεύθερη να έχω π.χ. τα πόδια μου ανοιχτά, ή να μη βαφτώ όταν βγω έξω. Με ενδιαφέρουν όλα τα φύλα, είμαι ανοιχτή σε όλους και όλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA