Μενού
  • Α-
  • Α+

Με σκληρά λόγια μίλησαν οι κριτές στην Μαρία Χολίδου στο τελευταίο επεισόδιο από τις auditions του GNTM, που είδαμε στο κανάλι του Star. To νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να τους πείσει για μια θέση στην επόμενη φάση, ενώ δέχτηκε αρνητικά σχόλια για συγκεκριμένα σημεία του σώματός της.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η Ειρήνη που άφησε άφωνους τους κριτές και δίχασε το Twitter και ο «Ηρακλής» του φετινού κύκλου

Βέβαια, η κακή εμπειρία της στο GNTM, δεν την πτόησε. Η Μαρία Χολίδου, λίγο μετά το σόου μόδας, αποφάσισε να πάρει μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και κατάφερε να θριαμβεύσει, παίρνοντας τον τίτλο της Star Πελοπόννησος.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε την κάμερα της εκπομπής Happy Day, απαντώντας στη σκληρή κριτική που δέχθηκε στο GNTM. «Δέχτηκα αρνητική κριτική, σχολίασαν το σώμα μου, είπαν ότι έχω χοντρά μπούτια, ότι κολλάνε μεταξύ τους, το μαγιό μου, τα παπούτσια μου. Βγήκα και δεν είχα καταλάβει τι έγινε, έβαλα τα κλάματα. Μου φάνηκε αστείο γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι plus size μοντέλο.

Είναι η δική τους κρίση. Δεν θα ξαναπήγαινα. Πιο πολύ με ενόχλησε ο Μπράτης, ο οποίος μου έκανε επίθεση από την πρώτη στιγμή. Η απάντηση ήρθε σήμερα, δικαιώθηκα αλλά πάλι θα βρουν κάτι να πουν», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA