Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ καιρό να δούμε τους τέσσερις κριτές του GNTM, να ενθουσιάζονται τόσο πολύ με κάποιον παίκτη. Η Ειρήνη Λεμπέση κατάφερε να τραβήξει την προσοχή τους, με το που άνοιξε την πόρτα του στούντιο. Περπάτησε στην πασαρέλα με αυτοπεποίθηση, ενώ το ύψος της (1.80 μ.), αλλά και το σώμα της, δεν μπορούσαν με τίποτα να περάσουν απαρατήρητα. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η Ειρήνη που άφησε άφωνους τους κριτές και δίχασε το Twitter και ο «Ηρακλής» του φετινού κύκλου

Η 19χρονη φοιτήτρια του Ιστορικού Αρχαιολογικού, αν και όπως είπε, είχε ελάχιστη εμπειρία από τη μόδα, δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα απολύτως, προκειμένου να αποσπάσει τα τέσσερα «ναι» της κριτικής επιτροπής. «Έκλεισε το μαγαζί». «Δύο χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα». «Θα περπατήσεις στην πασαρέλα μου όταν θα γίνει διάσημο μοντέλο;», ήταν μόνο κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ενδιάμεσα από την audition της, μπήκε στο πλατό ο Γιώργος Καράβας, έτσι ώστε να πείσει τους συναδέλφους του να την περάσουν.

Δεν χρειαζόταν καν. Η απόφαση είχε ήδη παρθεί. «Eίναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου», ξεστόμισε λίγο πριν αποχωρήσει ο coach του GNTM, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως τα σχόλια στο Twitter

Για όσους δεν γνωρίζουν ποια είναι η Ροζάνα Γεωργίου, να πούμε μόνο πως ήταν το μοντέλο που περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Dior το καλοκαίρι στο Καλλιμάρμαρο. Εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σπουδαίους οίκους παγκοσμίως, όπως οι Hermes, Ferre, Celine, Calvin Klein, Verscace, Jil Sander και Alexander McQueen. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, για τι είδους σύγκριση μιλάμε.

Το Instagram της Ειρήνης Λεμπέση «μιλάει» ήδη 

Μπορεί η 19χρονη Ειρήνη Λεμπέση να κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας μέσω του GNTM, αλλά αν κρίνουμε από τις ενθουσιασμένες αντιδράσεις των κριτών, τότε έχει ό,τι χρειάζεται για να καταφέρει να γίνει κι αυτή ένα top model. Βλέποντας πάντως τις φωτογραφίες της στο Instagram, κάτι μας λέει πως μπορεί όντως να γίνει η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου. 

Έχει το ύψος

https://www.instagram.com/p/CQCObKTMjmP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει το ύφος

https://www.instagram.com/p/CPV_svfMLYv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει το σώμα 

https://www.instagram.com/p/CDg4a3GHvhZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει το πρόσωπο 

https://www.instagram.com/p/CKmHuCUsDfu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει τη λάμψη

https://www.instagram.com/p/CEO5h7KntVR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA