Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημά της στα Εξάρχεια, η Σοφία Μουτίδου βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα. Ο λόγος; Ένα βίντεο που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο μιλάει με χιούμορ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ομοφυλόφιλου άνδρα.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μουτίδου: To ατύχημα της ηθοποιού στα Εξάρχεια

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν», ανέφερε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ».

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να το χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό» και να κάνουν αμέσως unfollow τη γνωστή ηθοποιό.

Η Σοφία Μουτίδου, πάντως, δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως, έδωσε την απάντησή της μέσω βίντεο, λέγοντας πως: «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*& ή από straight άνδρα.

Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα; Πέραν ότι χαρακτηρίστηκα ομοφοβική, δέχτηκα και απειλές, απειλές του τύπου unfollow, cancel. Ό,τι γουστάρεις κάνεις. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια πόσο λέρα ήμουν; Unfollow αμέσως».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA