Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και τη γνωρίσαμε με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ, με φαρδιές μπλούζες και παντελόνια, η Μπίλι Άιλις έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να αλλάξει εμφάνιση. Πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, Happier Than Ever,  η 19χρονη νικήτρια των Grammy υιοθέτησε ένα διαφορετικό στιλ, με ξανθά μαλλιά και με πιο αποκαλυπτικά ρούχα.

Διαβάστε ακόμη: Billie Eilish: Δεν είμαι χαρούμενη με το σώμα μου - Και ποιος ειναι;

Αυτό βέβαια είχε αρνητικό αντίκτυπο στο κοινό της στα social media. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Elle, έχασε 100.000 followers στο Instagram εξαιτίας τους στήθους της. «Οι άνθρωποι κρατούν αυτές τις εντυπώσεις και έχουν μια προσκόλληση. Αλλά είναι πολύ ανθρώπινο. Έχασα 100.000 followers μόνο λόγω του στήθους. Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη», σχολίασε.

«Τις προάλλες αποφάσισα να φορέσω ένα tank top. Δεν ήταν καν προκλητικό. Αλλά ξέρω ότι οι άνθρωποι σκέφτηκαν: "F--, ντύνεται σέξι και προσπαθεί κάτι να δηλώσει". Και λέω, "Όχι, η ίδια είμαι. Έχει 500 βαθμούς και θέλω απλώς να φορέσω ένα tank top"», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA