Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της μικρή νίκη στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, απέσπασε η Αντζελίνα Τζολί. Η ηθοποιός κατάφερε τελικά να διεκδικήσει τις μετοχές της από το οινοποιείο που μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το People. 

Το δικαστήριο έκρινε πως είναι ελεύθερη να πουλήσει τις μετοχές της η Αντζελίνα Τζολί. Η αρχική αξία του διάσημου Château Miraval στη Γαλλία ανερχόταν στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014. Σε αυτό το οινοποιείο είχε γίνει και ο γάμος του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Το ζευγάρι είχε μοιράσει τις μετοχές με το 60% να ανήκει στον Μπραντ Πιτ και το υπόλοιπο 40% στην Αντζελίνα Τζολί. Ομως, ο Μπραντ Πιτ μεταβίβασε ένα ακόμα 10% στην Τζολί, προκειμένου να έχουν και οι δύο από 50%.

Αν και είχαν θέσει ως όρο ο ένας να ζητήσει την άδεια του άλλου, σε περίπτωση που θέλει να το πουλήσει, λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να το κάνει, χωρίς όμως να το πει στον Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να αγοράσει τις μετοχές της, προκειμένου να μην εμπλακεί κάποιος τρίτος στο οινοποιείο, για το οποίο ο ίδιος δουλέψει αρκετά. Το δικαστήριο του Λούξεμπουργκ, όπου κατέφυγε ο Μπραντ Πιτ, δεν επέτρεψε τελικά στην Αντζελίνα Τζολί να πουλήσει τις μετοχές της, καθώς η τιμή του ενός ευρώ, που έθεσε η ηθοποιός για τις μετοχές της, θεωρήθηκε εξευτελιστική. Τελικά, η Αντζελίνα Τζολί πλέον, μπορεί να διαχειριστεί το μερίδιο από την πολυτελή τους βίλα και το οινοποιείο, όπως εκείνη θέλει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA