Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια τουρνουά γκολφ διασημοτήτων στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, καθώς ο γνωστός ηθοποιός Tom Felton κατέρρευσε την ώρα του αγώνα. Οπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από τον ρόλο του ως «Ντράκο Μαλφόι» στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», ενώ βρισκόταν στην 18η τρύπα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και βρέθηκε στο γρασίδι.

Όσοι ήταν παρόντες «πάγωσαν» ενώ οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Άλλοι παίκτες, εθελοντές και αξιωματούχοι του τουρνουά τον βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του και να μεταφερθεί με ένα αμαξάκι του γκολφ εκτός. Στη συνέχεια τον παρέλαβε φορείο.

Η Ένωση επαγγελματιών γκόλφερ Αμερικής ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα «ιατρικό περιστατικό» με τον 34χρονο ηθοποιό. «Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο», σημείωνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. Στις φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Tom Felton φαίνεται χλωμός και αδύναμος. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ούτε έχει αναφέρει τι του συνέβη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA