Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ... μανία με την εξωτερική εμφάνιση έχει οδηγήσει ανθρώπους στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού. Ωστόσο, το νυστέρι δεν κάνει πάντα... θαύματα και άνθρωποι καταλήγουν παραμορφωμένοι. Η εξομολόγηση της Linda Evangelista, του μοντέλου που μεσουρανούσε στα ‘90s και δεν σηκωνόταν, όπως έλεγε, από το κρεβάτι της για κάτω από 10.000 δολάρια, είναι η τελευταία σε μία σειρά αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων σε διάσημους που μετατράπηκαν σε... παραμορφωμένα είδωλα. 

Διαβάστε ακόμη: Louis Vuitton: Ο 8χρονος Ντίνος από τη Λαμία που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Μήλου

Η 56χρονη σήμερα Linda αποκάλυψε ότι εκδήλωσε μια σπάνια αισθητική παρενέργεια της θεραπείας πριν πέντε χρόνια, η οποία στην πραγματικότητα αύξησε τα λιποκύτταρά της. «Έχω γίνει όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, "αγνώριστη"» αναφέρει στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CUJZa40tWXC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι όμως το πρώτο περιστατικό αποτυχημένων πλαστικών επεμβάσεων. Η Melanie Griffith μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα εθιστεί στις αισθητικές επεμβάσεις. Πρόκειται για ένα από τα παραδείγματα προς αποφυγήν καθώς από μικρή ηλικία είχε λατρεία με το υαλουρονικό οξύ. Τα έντονα ζυγωματικά και τα διογκωμένα χείλη δεν θυμίζουν σε τίποτα την όμορφη ηθοποιό. 

Η ηθοποιός Kim Novak είναι άλλη μια γυναίκα που αφορίζει πια τις πλαστικές επεμβάσεις. Η ξανθιά του Χίτσκοκ όπως είναι γνωστή, 88 ετών σήμερα, έχει δηλώσει οτι έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει στο πρόσωπό της αλλά κυρίως για τις ενέσεις στα μάγουλά της.

Το όνομα της Donatella Versace έχει άρρηκτα συνδεθεί με την υπερβολή σε ότι αφορά στις έντονες παρεμβάσεις. Σήμερα στα 66 της χρόνια η διάσημη σχεδιάστρια δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που συνήθιζε να ποζάρει στις πασαρέλες φρέσκο και λαμπερό.

Δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο οι πλαστικές επεμβάσεις. Κάποτε ο Mickey Rourke είχε χαρακτηριστεί ως ο επόμενος Marlon Brando. Ωστόσο οι πολλές και αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις κατέστρεψαν την εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού.

Η ηθοποιός Tori Spelling το παρακάνε με τις πλαστικές, αφού πλέον… δεν την αναγνωρίζει κανείς. Η Ντόνα του Beverly Hills 90210 έχει κάνει αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της. 

Τελευταία η Jocelyn Wildenstein που από τις πλαστικές πλέον μοιάζει με... γάτα. Η Jocelyn Wildenstein μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90 και το 1999 διατηρούσε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό. Πλέον έχασε την περιουσία της και ζει σε ένα διαμέρισμα με ενοίκιο τα 900 δολάρια το μήνα και τη βοηθούν φίλοι και γνωστοί. 

Σύνδρομο Barbie Doll

«Δεν μπορώ να ανεχθώ ως πλαστικός χειρουργός άλλο αυτή την υπερβολή στις ενέσεις. Υπάρχει ένα σύνδρομο που λέγεται Barbie doll syndrome. Πάρα πολλές γυναίκες που είχαν κούκλα Μπάρμπι μικρές, ήθελαν όταν μεγαλώσουν να είναι σαν την Μπάρμπι. Αυτό τις κάνει να ζητούν υπερβολές από τους γιατρούς τους. Η υπερβολή ξεκινάει από τις γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν ότι μόλις περάσουν τα 50 πρέπει να κάνουν κάτι άλλο εκτός από ενέσεις», είπε στο MEGA ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.«Πρέπει να διαχωρίσουμε τους γιατρούς που εργάζονται στα ιατρεία τους και αυτούς που εργάζονται στα ινστιτούτα. Τα ινστιτούτα εν έχουν την ίδια αστική και ποινική ευθύνη με τους γιατρούς που εργάζονται στα ιατρεία τους», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA