Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σύντροφοι αγαπημένοι μου, σήμερα είναι η τελευταία μέρα της "εποχής του θερισμού''. Αυτής της περιοδείας. Δεν ξέραμε ότι θα καταλήξουμε έτσι, τόσο υπέροχα. Είμαστε πραγματικά πολύ συγκινημένοι που είμαστε εδώ σήμερα, που μοιραζόμαστε τέτοια αίσθηση, καλλιτεχνική και μουσική. Χαίρομαι που παίζουμε μπροστά σας, χαιρόμαστε που είμαστε μαζί σας», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου που ξεσήκωσε το κοινό στην Κεντρική Σκηνή του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».https://twitter.com/odigitis/status/1441512268131405826?ref_src=twsrc^tfw

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια επεφύλασσε μία έκπληξη στον κόσμο. Κάλεσε στην σκηνή τον πατέρα της Νίκο, που τη συνόδεψε με τη κιθάρα του. Μαζί ερμήνευσαν τρία τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, «Βασίλεψες αστέρι μου», «Λεβέντης», «Όταν σφίγγουν το χέρι».

https://twitter.com/odigitis/status/1441516559474823169?ref_src=twsrc^tfw

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε κα στις γυναίκες που δολοφονήθηκαν το τελευταίο διάστημα, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα και τονίζοντας την ανάγκη «να διαλύσουμε αυτή τη σάπια κοινωνία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA