Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αλίκα Σμιντ δεν θεωρείται άδικα ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο. Μπορεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να μην κατάφερε να ξεχωρίσει, ωστόσο το έκανε και με το παραπάνω στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Διαβάστε ακόμη: «H πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο», η Alica Schmidt πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι θαυμαστές της κάνουν πάρτι

Η 22χρονη Γερμανίδα σπρίντερ μαγνήτισε τα βλέμματα στην πασαρέλα της Hugo Boss σε συνεργασία με την  Russell Athletic, που πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Kennedy Sport Center.

Μάλιστα, στην ίδια πασαρέλα περπάτησε τόσο η Ιρίνα Σάικ, όσο η και Τζίτζι Χαντίντ, με την Αλίκα Σμιντ να κλέβει τις εντυπώσεις και να κάνει τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CUP8pdZsxbP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUMiluDs0yx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CUQPSJUlTnu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA