Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοσίευση του τιμοκαταλόγου της Ιωάννας Τούνη στο Instagram έχει προκαλέσει σάλο, με την influencer να φαίνεται ενοχλημένη από τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα. Η Ιωάννα Τούνη, η οποία συμμετέχει στο J2US, αμέσως μετά την πρεμιέρα του show μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την ρώτησαν σχετικά με τις αμοιβές της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Πόσα χρήματα βγάζει από τις διαφημίσεις στο Instagram - Ο τιμοκατάλογος

Η πρώτη ερώτηση ήρθε από δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου, με τη δυσαρέσκεια της Ιωάννας Τούνη να είναι εμφανής. «Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κανείς πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει», τόνισε φανερά ενοχλημένη.

Ακούγοντας τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη η Κατερίνα Καραβάτου, δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της. Η παρουσιάστρια δε θέλησε ωστόσο να δώσει συνέχεια και έκανε χιούμορ με τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ έψαχνε να δει αν την ακολουθεί στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Η ερώτηση για τον τιμοκατάλογο και ο «διάλογος» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε ερώτηση για τον πολυσυζητημένο τιμοκατάλογό της και από δημοσιογράφο της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η γνωστή influencer φανερά εκνευρισμένη για ακόμη μία φορά είπε: «Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κ.λπ. πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση».

Στο ίδιο βίντεο η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως δεν την ενόχλησε το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου για τους Παξούς. Η ηθοποιός μετά το τέλος της εμφάνισής της Ιωάννας της είπε πως όταν εκείνη πήγε στους Παξούς τα βρήκε όλα ανοιχτά...

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Η Ιωάννα Τούνη φάνηκε πως είναι ενοχλημένη με τον τιμοκατάλογο και δικαίως. Εμένα με ενόχλησε που δημοσιεύτηκε, γιατί κάποιος την παγίδευσε. Σίγουρα το Instagram είναι ένας χώρος που βγάζει κόσμος χρήματα. Απλά στοχοποιήθηκε επειδή ήταν η πρώτη Ελληνίδα που βγήκαν ανοιχτά το πόσα παίρνει. Εσείς δηλαδή συμφωνείτε με τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου; Πάντως εμένα που λέει που ξέρει τις τιμές μου, δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόταση για να της πω. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να τις συζητήσουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA