Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO της Panik Records, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Esquire, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη δημιουργία της δισκογραφικής εταιρείας, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Evangelia: Η καυτή πρόταση της Panik για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, μάλιστα, ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της Panik και στο κομμάτι που ουσιαστικά έστησε την εταιρεία. «H Demy, o Μηδενιστής και οι Playmen ήταν οι τρεις πρώτοι μας καλλιτέχνες. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε μια εταιρεία μοντέρνα, που να έχει τρεις βασικούς πυλώνες: pop, dance και r'n'b. Για κάθε είδος θέλαμε έναν εκπρόσωπο.

Κάναμε με την Demy και τον Μηδενιστή το πρώτο τραγούδι της εταιρείας το Μια ζωγραφιά, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στ’ αλήθεια έστησε την εταιρεία. Η Panik στήθηκε πάνω σε «μια ζωγραφιά». Γενικά, το ένα μετά το άλλο, όλα τα πρώτα μας βήματα πήγαιναν πολύ καλά. Κάναμε σωστές κινήσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν κάποια στρατηγική από πίσω, σ’ το λέω τώρα 10 χρόνια μετά. Ό,τι νιώθαμε, κάναμε».

Όσον αφορά τώρα την περσινή εμφάνισή του στην τηλεόραση, αλλά και τα σχέδια της Panik αποκάλυψε: «Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν το ήξερα. Το αφου­γκράστηκα φέτος και σκέφτομαι να το συνεχίσω όσο βοηθάει τη δουλειά μου. Έχω καταλάβει ότι, εκτός από ένα δυνατό format, για να έχεις καλές συμμετοχές, πρέπει να βάλεις και ένα πολύ δυνατό έπαθλο. Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της­ χώρας στη Eurovision το 2023.

Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούριο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA