Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show στον ANT1, βρέθηκε καλεσμένη η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αλλά και τoν σάλο που δημιουργήθηκε στα ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Ντούνιας ανακαλύπτει το κρησφύγετο - Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου και των υπολοίπων;

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα. Δεν νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει», σχολίασε η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσο για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA