Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του ANT1 το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και αποκάλυψε πως λόγω ορισμένων απόψεών του, θεωρούν πως παίρνει ουσίες.

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του»

«Αυτοί που με γνωρίζουν, ξεχνούν πως τραγουδώ. Τώρα ο καθένας έχει τις απόψεις του. Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Σκέφτονται ότι επειδή λειτουργώ με ψυχή επάνω στην δουλειά μου ή λέω κάποια πράγματα που για αυτούς δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, ότι κάτι παίρνω, ουσίες. Αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν με πειράζει, αν αυτό θέλουν για να με γουστάρουν, χαρά μου. Κι εγώ κάποτε δεν ήμουν έτοιμος να καταλάβω. Το γνωρίζω αυτό κι αλίμονο ο άνθρωπος αν δεν εξελίσσεται.

Μια φορά μάλωσα για το θέμα της θρησκείας κι είπα γιατί βρίζεις την Παναγία. Πετάς πέτρες στον ουρανό και θα σου έρθουν στο κεφάλι. Βρίζεις την Παναγία, γιατί είσαι δειλός και δεν μπορείς να βρίσεις αυτόν που έχεις απέναντί σου. Έχω κάνει τατουάζ τον Άγιο Στέφανο. Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα. Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», ήταν τα λόγια του Σταμάτη Γονίδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA