Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φετινό Super Bowl, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2022 στο SoFi Stadium της Καλιφόρνια. Κι αν κάτι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον σε κάθε τέτοια διοργάνωση (εκτός από το αγωνιστικό μέρος), αυτό είναι φυσικά το σόου του ημιχρόνου, με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, να επιθυμούν διακαώς να εμφανιστούν εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Weeknd : Η εμφάνιση στο Super Bowl, το κοινό με τα χαρτονένια ομοιώματα και οι γάζες στα πρόσωπα των χορευτών

Μετά τις Σακίρα και Τζένιφερ Λοπεζ που είδαμε το 2020, αλλά και τον The Weeknd που είδαμε το 2021, στο φετινό σόου του ημιχρόνου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ραπ σκηνή. Ποιοι θα το αναλάβουν; Τα μεγαλύτερα αστέρια αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο είδος, ο Dr. Dre, ο Eminem , ο Kendrick Lamar, ο Snoop Dogg και η Mary J. Blige.

Η ανακοίνωση των φετινών καλλιτεχνών που θα στελεχώσουν το Half Time Show του Super Bowl έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του NFL, ο οποίος έγραψε: «43 Grammy, 19 άλμπουμ στο Billboard No. 1 και 5 θρυλικοί καλλιτέχνες στη μεγαλύτερη σκηνή του Λος Άντζελες για το SBLVI στο Pepsi Halftime Show».

https://twitter.com/NFL/status/1443683643214348288?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA