Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες», μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον σεφ, αλλά και πού πήγαν στο πρώτο τους ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη: Σωτήρης Κοντιζάς: Έχεις δει τον μικρό αδερφό του κριτή του Master Chef;

«Ε τι να πούμε για τον σεφ; Ο σεφ είναι ένας! Φυσικά και έρχεται να με δει στις πρεμιέρες μου. Με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του. Πολύ αντικειμενικά και με όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram. Δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε πρώτος εκείνος. Κάπως έγινε… Είναι πολύ ωραίος άντρας. Όχι δεν τον ζηλεύω. Ούτε αυτός με ζηλεύει. Στο πρώτο μας ραντεβού, βγήκαμε έξω. Κάνει πολλά ωραία φαγητά, δεν έχω κάποιο αγαπημένο φαγητό», ανέφερε ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται για τα φρύδια της. «Μόνο για τα φρύδια μου διαβάζω αρνητικά σχόλια. Λένε πως είμαι σαν τον Δρακουμέλ» εξομολογήθηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA