Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντονα σχόλια προκάλεσε η απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ να μη συνοδέψει τον αγαπημένο της, Μπεν Αφλεκ, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Tender Bar», όπου και πρωταγωνιστεί, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζορτζ Κλούνεϊ. Η ταινία, αν και είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, προβλήθηκε για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους στο Λος Άντζελες, με τη Τζένιφερ Λόπεζ να απουσιάζει, εξαιτίας του Κλούνεϊ.

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Μιλά για την Jennifer Lopez και «λιώνει» - «Είμαι μαγεμένος»

Όπως ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα «Sun», πηγή που είναι προσκείμενη στο διάσημο ζευγάρι: «Η Τζεν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και όλο αυτό έχει ξεκινήσει από όταν έκαναν μαζί το Out of Sight. Δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας την παρουσία του άλλου. Είναι περίεργο που η νέα ταινία του Μπεν είναι με τον Τζορτζ και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που η Τζεν δεν τον συνόδεψε στο κόκκινο χαλί».

Τι έχει γίνει τώρα με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, που ανάγκασε την πρώτη να λείψει από την πρεμιέρα του αγαπημένου της; Για να το ανακαλύψουμε θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο μακρινό 1998. Κλούνεϊ και Λόπεζ συμπρωταγωνιστούν στην μέτρια ταινία Out of Sight, όπου καλούνται να γυρίσουν κάποιες ερωτικές σκηνές.

Απ’ ότι φάνηκε, οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στα γυρίσματα. Δεν γνωρίζουμε αν είχε γίνει και κάτι άλλο μεταξύ τους, αλλά αυτή την αμηχανία την μετέδωσαν και στην κάμερα, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει κάποιος ιδιαίτερος ερωτισμός στις σκηνές τους.

Η Λόπεζ σε συνέντευξή της στον Jon Stewart και το Daily Show πριν μερικά χρόνια είχε ερωτηθεί αν το φιλί με τον Κλούνεϊ ήταν το χειρότερο που έχει δώσει ποτέ σε γύρισμα, με την ίδια να απαντά κάπως αμήχανα πως «ήταν απλά οκ».

Η ψυχρή σχέση τους κρατάει από τότε και παρά το γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι φίλοι, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν δείχνει κάποια διάθεση να έρθει κοντά με τον τελευταίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA