Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο δρόμο που χάραξαν κι άλλοι καλλιτέχνες τους τελευταίους μήνες, βάδισε και 81χρονη σήμερα Τίνα Τέρνερ, η οποία αποφάσισε να πουλήσει τα δικαιώματα όλων των τραγουδιών της, συμπεριλαμβανομένου και του The Best, στην εταιρεία BMG. Τόσο η Σακίρα, όσο και ο Ντέιβιντ Γκέτα, είχαν προχωρήσει σε μια αντίστοιχη πώληση των κομματιών τους μέσα στο 2021, μόνο που απ' ότι φάνηκε η Τέρνερ, το έκανε για αρκετά λιγότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους δύο. 

Διαβάστε ακόμη: David Guetta: Ο διάσημος dj πούλησε Warner τα πνευματικά δικαιώματα όλης της μουσική του για 100 εκατ. δολάρια

Η Τίνα Τέρνερ πούλησε τα δικαιώματα της δισκογραφίας της για περίπου 50.000.000 δολάρια. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται τα δικαιώματα των κομματιών της, της εικόνας, του ονόματός της, αλλά και μελλοντικές χορηγίες και εμπορεύματα, που φέρουν το όνομά της.

Από την πλευρά της η Αμερικανή τραγουδίστρια σχολίασε πως νιώθει άνετα γιατί τα κομμάτια της «βρίσκονται σε καλά χέρια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA