Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν με τη Ναόμι Κάμπελ σε εστιατόριο του Παρισιού όπου δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου. Μάλιστα, η Ναόμι Κάμπελ ανάρτησε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το υπουργικό ζεύγος αναγράφοντας «τέλειες στιγμές». Υπενθυμίζεται, πως ο υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στη Γαλλία για τα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης Top Resa, με στόχο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

«Έχουμε σπάσει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, οι επισκέπτες ακόμα και για τον Οκτώβριο θα είναι σε υψηλά επίπεδα», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού. «Στόχος μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για το 2022, αλλά στρατηγικά να στοχεύσουμε στον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούμε να προσφέρουμε τον Οκτώβριο, τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο και το Πάσχα που οι Γάλλοι έχουν τις σχολικές διακοπές και μπορούν να ταξιδέψουν», πρόσθεσε ακόμη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA