Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10), σχολιάζοντας την υπόθεση των ναρκωτικών, στην οποία ενεπλάκη το όνομά του πρόσφατα. Ο γνωστός ηθοποιός φανερά φορτισμένος τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γράφονται και είναι κάτι «στημένο», ενώ υπογράμμισε πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Διαβάστε ακόμη: Γκλέτσος για την υπόθεση ναρκωτικών: «Δεν έχω καμία σχέση, θα ήταν τρελό με το πρόβλημα υγείας που έχω»

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους. Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές, διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες. Είναι πολλοί και θα με βρίσκουν μπροστά τους». 

Τόνισε επίσης πως «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» δεν έχει κάνει χρήση κοκαΐνης, μιας και όπως είπε «εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη, θα πεθάνω», λόγω των προβλημάτων υγείας του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA