Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και το φετινό Bachelor με τον Αλέξη Παππά. Ο πρώην συμπαίκτης του στο Survivor πέταξε μερικές ατάκες-φωτιά, αναφέροντας πως υποδύεται έναν ρόλο για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Η ερώτηση του Αλέξη Παππά που έφερε σε δύσκολη θέση παίκτρια του ριάλιτι

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: «Ο Αλέξης Παππάς -θα το πώς και ας ακουστώ κακός- είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βίζιτ@. Όλο αυτό δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά, να φιλιέσαι από εδώ, να φιλιέσαι από εκεί δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς.

Πήγε στο Bachelor για το ευρώπουλο. Για το τριώροφο κι εγώ θα πήγαινα, αφού είναι ρόλος. Το Bachelor τη μειώνει τη γυναίκα και έχω κόρη. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου εκεί, δεν θα την άφηνα να μπει και σε αυτόν τον αλήτη θα του έσπαγα το κεφάλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA