Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρ' ολίγον ατύχημα για τον γνωστό περφόρμερ Τόνι Σφήνο, καθώς ενώ τραγουδούσε, κατά τη διάρκεια νυχτερινής του εμφάνισης, έπεσε η εξέδρα στην οποία βρισκόταν! Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο και σχολίασε με το γνωστό του... ιδιαίτερο χιούμορ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ο Τόνι Σφήνος, ο δημοφιλής σόουμαν βρίσκεται πάνω στην σκηνή όπου και τραγουδά μαζί με έναν άνδρα, όταν ξαφνικά η εξέδρα υποχωρεί με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο πάτωμα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο Τόνι Σφήνος στην ανάρτησή του γράφει:

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρις θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν παντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές :-) Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλωματα σε εντονους ρυθμούς συντονισμού πανω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρωσεις και αγκωνάρια καθως και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα :-) Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!».

https://www.instagram.com/p/CUrvvXZPqjl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA