Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αθηνά Ωνάση επανεμφανίστηκε ύστερα από καιρό στα δημόσια πράγματα κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η παρουσία της μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει. Η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν καλεσμένη στο γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λορεν φαν Μπέρκελ που έλαβε χώρα στο Μόντε Κάρλο κι έδωσε το «παρών» όλο το ανφάν γκατέ και πλήθος εφοπλιστών. Η φωτογραφία που ανάρτησε η επίσης καλεσμένη στο γάμο, Γιάννα Νταρίλη στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση έκανε το γύρο του διαδικτύου κι έδωσε την αφορμή για να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως η επανεμφάνιση της Ωνάση στα κοινά.

Λίγες ώρες πριν από τον εφοπλιστικό γάμο, η 36χρονη Αθηνά Ωνάση έκανε μια βόλτα στο κέντρο του Μόντε Κάρλο, όπως έγινε γνωστό στο Happy Day, που εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Αθηνά Ωνάση συνοδευόταν από δύο φίλους της κι όχι από άντρες της προσωπικής της ασφαλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, κανείς δεν κατάλαβε για ποια πρόκειται καθώς ήταν πολύ απλά ντυμένη. Παράλληλα το προηγούμενο βράδυ έκανε την εμφάνισή της για λίγο στο pre-wedding πάρτι.

https://www.instagram.com/p/CUrs0ivo1Aa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA