Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς έχουν χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, με το τέλος της 4ετούς σχέσης τους να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς όλοι τότε περίμεναν ότι οι δύο τους θα παντρευόντουσαν. Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια δεν είναι πια μαζί, ωστόσο διατηρούν επικοινωνία για τον ... Κούπερ, τον σκύλο τους. 

Στην εκπομπή της Ελένης, η Ιλένια Ουίλιαμς έγινε πολλές φορές σημείο αναφοράς, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως πρέπει να φύγει το Σαββατοκύριακο για την Κομοτηνή και πως τον Κούπερ θα κρατήσει η Ιλένια

«Στην Ιλένια θα μείνει. Ο Κούπερ είναι παιδί χωρισμένων γονιών» είπε ο παρουσιαστής με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει ξαφνιασμένη: «Από παιδί σε σκυλί δεν το είχα ζήσει. Μπράβο» και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφέρει: «Αν μια κοπέλα που βγαίνω μου πει ότι δεν μπορεί το σκυλί, είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφτώ. Με έχει συντροφεύσει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν μπορώ να το δώσω».

«Τι θα κάνεις αν η Ιλένια τα φτιάξει με έναν Θανάση που δεν θέλει το σκυλί», ρώτησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον Ουγγαρέζο να απαντά: «Η Ιλένια να τα φτιάξει με Θανάση; Αποκλείεται. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, έχω εναλλακτικές, τον Σταμάτη από το ραδιόφωνο, τη Βασιλική».

Και ενώ στην εκπομπή υπήρχε σε εξέλιξη αυτός ο διάλογος, η Ιλένια Ουίλιαμς φαίνεται ότι παρακολουθούσε κανονικά την εκπομπή και δημοσίευσε ένα στόρυ στο Instagram της, στο οποίο έκανε tag τον πρώην αγαπημένο της, αλλά και τον Κούπερ.

Δείτε το story της Ιλένια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA