Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό Γουόρεν Μπίτι. Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ενώ τότε ο ηθοποιός αποτελούσε το όνειρο της κάθε γυναίκας, η ίδια δεν πέρασε καθόλου καλά στην γνωριμία τους.

«Η συνάντησή μας ήταν πολύ δυσάρεστη. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Πίναμε καφέ με την Κλαούντια Καρντινάλε εκεί που γινόταν το Φεστιβάλ Βενετίας. Δίπλα μας ο Γουόρεν Μπίτι έδινε συνέντευξη. Μόλις με είδε, άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήρθε προς το μέρος μας», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.  Στην συνέχεια, εξήγησε πως ξεκίνησαν να περπατάνε αγκαζέ μαζί στον δρόμο, μέχρι που έφτασαν στο διαμέρισμά του. «Το διαμέρισμά του ήταν στο ισόγειο. Με το που βρεθήκαμε εκεί, χωρίς να το ξέρω ότι είναι το διαμέρισμά του, κάνει μια απότομη κίνηση, ανοίγει την πόρτα και με χώνει με το ζόρι μέσα. Κινήθηκε προς το μέρος μου για να με αγκαλιάσει κι εκεί έγινε χαμός», συνεχίζει.

«Ό,τι βρήκα μπροστά μου, άρχισα να του το εκσφενδονίζω και του φώναξα να μου ανοίξει να φύγω. Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ. Με τόσες προσωπικότητες είχα συναντηθεί και όλοι μου φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό, κι αυτός να φερθεί έτσι;», περιγράφει η ηθοποιός στην εφημερίδα On Time.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA