Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετική στον κορονοϊό είναι η Κέλλυ Κελεκίδου. Αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε το βράδυ του Σαββάτου (10 Οκτωβρίου) από το J2US. Μετά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η Κέλλυ Κελεκίδου νόσησε από Covid-19, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου πρόσθεσε: «Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου @dimitris_alexandrou για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά». Η Κέλλυ Κελεκίδου θα επιστρέψει στο Just The Two Of Us το επόμενο Σάββατο ενώ στο χθεσινό σόου την αντικατέστησε η Ελένη Χατζίδου.

https://www.instagram.com/p/CU2LdVwsB2D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA