Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φάρμα επιστρέφει στο πρόγραμμα του ANT1 με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης. Ωστόσο ακόμα δεν έχει κλείσει το... ρόστερ των παικτών που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι. Σενάριο μάλιστα θέλει ένα πολυσυζητημένο το τελευταίο καιρό πρόσωπο να έχει δεχτεί πρόταση έκπληξη. Πρόκειται για τον Γιώργο Ανατολάκη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής, έχει ήδη αρνηθεί πρόταση από τον Ατζούν για το νέο Survivor

Ο 47χρονος Γιώργος Ανατολάκης, που έχει προκαλέσει σχόλια εξαιτίας της νυν εργασίας του ως κούριερ, φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή υποψηφιότητα για τη Φάρμα 2. Ο Γιώργος Ανατολάκης από τα πολυτελή λοιπόν σαλόνια των ακριβοπληρωμένων διεθνών ποδοσφαιριστών βρέθηκε στα αλώνια όπου χιλιάδες δίνουν τον δικό τους, ανώνυμο, αγώνα ως ντελιβεράδες, κούριερ κ.ο.κ. και ίσως πλέον να αγωνιστεί και στη Φάρμα 2. Η εκπομπή Πάμε Δανάη παρουσίασε κάποια από τα πρόσωπα τα οποία ενδέχεται να δούμε τη φετινή σεζόν στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής πρόταση για να μετάσχουν στην Φάρμα έχουν δεχθεί οι Μαίρη Μηλιαρέση και Σταμάτης Γαρδέλης. Εν συνεχεία, η παραγωγή θα κάνει κρούση σε: Αγγελική Ηλιάδη, Έλενα Παπαβασιλείου και Τριαντάφυλλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA