Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όνομα της Καλομοίρας ήταν ένα από τα πιο δυνατά, που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022, η οποία θα διεξαχθεί στο Τορίνο στις 14 Μαΐου. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2008 με το Secret Combination, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και έθεσε τον εαυτό της εκτός, μιας και δεν παρέδωσε κάποιο κομμάτι στην ΕΡΤ, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας την Κυριακή (10/10).

Διαβάστε ακόμη: Eurovision: Τα 6 υποψήφια ονόματα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση

Ένα από τα μεγάλα φαβορί μένει εκτός, αλλά αναζητούνται οι λόγοι, που έκαναν την Καλομοίρα να μην κυνηγήσει τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision. Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, πάντως, φαίνεται πως η 36χρονη τραγουδίστρια ένιωσε πως δεν έχει τη στήριξη των ανθρώπων της ΕΡΤ, οι οποίοι θέλουν να στείλουν στην Ιταλία κάποιον νεότερο και πιο φρέσκο καλλιτέχνη.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, βέβαια, τότε τόσο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, όσο και ο Νίκος Γκάνος υστερούν απέναντι στη Joanne, στον Good Job Nicky και στην Evangelia. Και κάπως έτσι, η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision μετατρέπεται σε... σίριαλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA