Μενού
  • Α-
  • Α+

Αθήνα χωρίς μπουζούκια είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Η πανδημία του κορονοϊού κράτησε για αρκετά μεγάλο διάστημα κλειστές τις πίστες και τους Αθηναίους μακριά από την αγαπημένη τους μορφή διασκέδασης, όμως, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν διαφορετικό. Κι αυτό γιατί τα νυχτερινά κέντρα άνοιξαν κανονικά για τους πλήρως εμβολιασμένους πελάτες, οι οποίοι του έδωσαν και κατάλαβε.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Παγώνη: «Όχι» στις συναυλίες, «ναι» στα μπουζούκια με καθιστούς και χωρίς χορούς

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σαββατοκύριακο ο κόσμος έδωσε το παρών και με το παραπάνω στο Frangelico, το Posidonio και το Romeo της παραλιακής, καθώς επίσης και στο YTON, αλλά και στο North Live Stage, τα οποία άνοιξαν τις πόρτες τους κι επίσημα.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε το αδιαχώρητο στα παραπάνω κέντρο, με τον Πάνο Κιάμο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Θοδωρή Φέρρη, τον Νίκο Βέρτη, αλλά και τους Θέμη Αδαμαντίδη και Λευτέρη Πανταζή να ανεβάζουν την ένταση της διασκέδασης στην Αθήνα μετά από καιρό.

Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν κι άλλα νυχτερινά κέντρα, τα οποία ήταν κλειστά, με πρωτοκλασσάτους καλλιτέχνες να πιάνουν ξανά το μικρόφωνο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA