Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν θα ξαναπάω στο καμένο μου σπίτι στην Εύβοια»! Με δάκρυα στα μάτια ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Χατζής, μίλησε για την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά της Εύβοιας και το δικό του σπίτι που έγινε στάχτη!

«Σε αυτόν τον χώρο φιλοξενήσαμε πολύ κόσμο κι όλα έχουν καταστραφεί και καεί. Οι εικόνες σε εμένα και τα παιδιά μου είναι ανεξίτηλες και δεν θα γυρίσουν ποτέ. Εγώ από την δική μου μεριά δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω ξανά και να το φτιάξω. Σε αυτόν τον χώρο φιλοξενήσαμε πολύ κόσμο κι όλα έχουν καταστραφεί και καεί. Οι εικόνες σε εμένα και τα παιδιά μου είναι ανεξίτηλες και δεν θα γυρίσουν ποτέ. Δεν θα ήθελα να ξαναπάω εκεί» δήλωσε ο Κώστας Χατζής στην πρεμιέρα της εκπομπής «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση και πρόσθεσε:

«Κάποτε είχαμε δάσος από δεξιά, αριστερά και πίσω μας και πολλές ελιές και δίναμε και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν από τα δέντρα αυτά. Μακάρι να ήταν μόνο σε εμένα η καταστροφή. Μακάρι να είχε καεί μόνο το δικό μου σπίτι. Πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι; Θέλει χρόνια να αναστηθεί το μέρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA