Μενού
  • Α-
  • Α+

Απών από τη ζωή της 3χρονης κόρης του, Λίλα, είναι ο ηθοποιός Οουεν Γουίλσον, σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του, Βαρούνι Βονγκβιράτες, μιλώντας στη Daily Mail. Ο ηθοποιός και η Βαρούνι έβγαιναν περιστασιακά για πέντε χρόνια και μάλιστα μετά τη γέννηση της Λίλα υποβλήθηκε και σε τεστ πατρότητας.

Διαβάστε ακόμη: Bill Gates: Η περιουσία του επέστρεψε στα νούμερα του 1991

Παρόλα αυτά, ο 52χρονος ηθοποιός δεν έχει γνωρίσει ποτέ την 3χρονη κόρη του, η οποία μάλιστα του μοιάζει και πάρα πολύ. «Δυστυχώς δεν την έχει γνωρίσει ποτέ», είπε η Βονγκβιράτες στη Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/CU0AHo8Ajnh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, ο Οουεν βλέπει συχνά τους δύο γιους του, τον 10χρονο Ρόμπερτ και τον 7χρονο Φιν, που έχει αποκτήσει από δύο διαφορετικές γυναίκες. 

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, η 37χρονη Βαρούνι είχε πει στη Daily Mail ότι είχε ικετέψει τον 52χρονο ηθοποιό να εμπλακεί στη ζωή της κόρης τους. «Βοηθάει οικονομικά, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό το πρόβλημα», είχε δηλώσει επίσης το 2019 η Βαρούνι. «Η Λίλα χρειάζεται έναν πατέρα. Είναι ειρωνικό πως ο Οουεν παίζει στους ρόλους του τον πατέρα, αλλά δεν έχει γνωρίσει ποτέ την κόρη του». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA