Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάσα Σταμάτη, η οποία στο τελευταίο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (09/10) αφιέρωσε το το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος ή όχι.

Διαβάστε ακόμη: Έβαλε τα κλάματα on air η Σάσα Σταμάτη: Στη ζωή παίζει ρόλο να σε στηρίζουν

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε την ανάρτησή της Σάσας Σταμάτη

https://www.instagram.com/p/CU5qeebIeNm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA