Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στη θέση του κριτή του GNTM. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα του σόου έδινε μάχη με την κατάθλιψη, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να πάρει μέχρι και αγωγή. 

Διαβάστε ακόμη: Άγγελος Μπράτης: «Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες»

«Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά, ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω.

Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα», ανέφερε ο Άγγελος Μπράτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA