Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχω νιώσει ενόχληση, αλλά είπα ευχαριστώ και έφυγα. Μου είχε πει ότι η Μέριλιν Μονρόε θα έκανε τα πάντα για να γίνει ηθοποιός και είπα ότι εγώ δεν θέλω. Ήταν οντισιόν. Κράτησε 2 λεπτά» αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Πηνελόπη Πλάκα, το απόγευμα της Τετάρτης (13/10), ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη: Η Πηνελόπη Πλάκα επέστρεψε δυναμικά στο Instagram

Παράλληλα, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως «είμαι παιδί που ταλαιπωριέμαι. Μου αρέσει το δράμα στις σχέσεις. Δεν θα το ήθελα ξανά στη ζωή μου και δεν θα ήθελα να μου ξανασυμβεί. Είχα την ανάγκη να είμαι το κακό παιδί. Έκανα πολλή ψυχοθεραπεία, λείανα τις γωνίες μου, δούλεψα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου.

Η απώλεια αγαπημένου μου ανθρώπου ήταν το κομβικό σημείο, σοκαρίστηκα τόσο πολύ. Με τον θάνατο είχα από μικρή μια σύνδεση ότι τον φοβόμουν επειδή ζούσα μέσα στο σπίτι με άρρωστο άνθρωπο. Έχασα τη γιαγιά μου που με μεγάλωσε. Και τι δεν ανακάλυψα! Δεν αγαπούσα τόσο πολύ τον εαυτό μου. Με προσπάθεια κάνω πιο εύκολη τη ζωή μου», ανέφερε η Πηνελόπη Πλάκα στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA