Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν παλαιότερα κάποιοι αναφέρονταν στην επιτυχία του Ozzy Osbourne στη heavy metal μουσική ή στο πώς κατάφερε να παραμείνει ζωντανός παρά της δεκαετίες άκρατης κατάχρησης οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας έχει ανακαλύψει ο άνθρωπος, έλεγαν πως ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath έχει κάνει συμφωνία με τον διάβολο. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα του βρετανού αστέρα της σκληρής μουσικής να πάρει το... αίμα του πίσω!

Χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χιούμορ του και σε ερώτηση για το πώς κατάφερε και δεν κόλλησε κορονοϊό ενώ νόησαν η γυναίκα και η κόρη του αντί να επαναλάβει ότι εμβολιάστηκε θέλησε να τρολάρει τους πάντες. «Ο διάβολος με κράτησε ασφαλή σε όλη την πανδημία του κορονοϊού», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στον ιστότοπο Loudersound.com και συνέχισε: «Η γυναίκα μου νόσησε από κορονοϊό. Και η κόρη μου. Εγώ όμως δεν έπαθα τίποτα. Το να είσαι λάτρης του διαβόλου έχει τα καλά του», πρόσθεσε. Βέβαια ο εμβληματικός metal τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην Guardian το 2014 είχε ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι και χριστιανός είναι και στον θεό πιστεύει ενώ είχε πει χαρακτηριστικά: «Βαφτίστηκα Χριστιανός. Πήγαινα στο κατηχητικό κάθε Κυριακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA